Оперативність, професіоналізм і відповідальність – запорука безпеки життя і здоров’я мешканців району

26.10.2021

Виконавчий комітет Шевченківської районної у м.Полтаві ради, управління соціального захисту населення,  територіальний центр соціального обслуговування населення, відвідувачі терцентру та мешканці прилеглої території висловлюють вдячність черговим змінам відділення спеціально-рятувальних робіт енергозабезпечення та водопостачання ЧЛНФГФ та СРР АРЗСП за оперативне реагування і високий рівень професійності фахівців з  виконання робіт по видаленню аварійних дерев у важкодоступних місцях.

25 жовтня 2021 року заступник голови ради з питань діяльності виконавчого органу Артем Верхогляд вручив подяку від виконавчого комітету Шевченківської районної у м.Полтаві ради черговим змінам відділення спеціально-рятувальних робіт за бездоганну  організацію робіт та  відповідальне ставлення до виконання професійно-службового обов’язку.

Ми пишаємося, що поруч із нами живуть і працюють саме такі віддані своїй справі професіонали, які не просто виконують свою, часом небезпечну роботу, а докладають максимум зусиль, умінь і навичок!

Самовідданість, витримка, відвага та сміливість  – це саме  ті якості, які притаманні  працівникам чергових змін відділення спеціально-рятувальних робіт.

Переконані, що ваш професіоналізм, сила духу, витримка, майстерність, вправність  та досвід  будуть і надалі слугувати надійним фундаментом гарантування безпеки життя і здоров’я мешканцям Полтавської територіальної громади.

Сердечно бажаємо усім працівникам АРЗ СП ГУ ДСНС України у Полтавській області міцного здоров’я, добробуту, наснаги та професійних здобутків і успіхів.

Хай береже вас Господь!