Апарат виконавчого комітету

Інформація про початок проходження та результати перевірки щодо Курочкіна І. М.- головного спеціаліста загального відділу

Інформація про початок проходження та результати перевірки щодо Непійко Т.І.- головного спеціаліста юридичного відділу

Інформація про початок проходження та результати перевірки щодо Дибова Р.О.- завідувача сектору з питань надзвичайних ситуацій відділу організації робіт з утримання територій

Інформація про початок проходження та результати перевірки щодо Терещенко Т.М.- головного спеціаліста сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей

Інформація про початок проходження та результати перевірки щодо Кучеренка Ю.О.- завідувача сектору технічного захисту інформації організаційного відділу

Інформація про початок проходження та результати перевірки щодо Байраки Ю.Г.- головного спеціаліста загального відділу 

Інформація про початок проходження та результати перевірки щодо Мокієнка В.В.- керуючого справами виконавчого комітету ради

Інформація про початок проходження та результати перевірки Верхогляда А.В.- заступника голови ради з питань діяльності виконавчого органу

Інформація про початок проходження та результати перевірки Андросової О.А. – заступника голови ради з питань діяльності виконавчого органу

Інформація про проходження та результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо головного спеціаліста-юриста служби у справах дітей Чернишевої А.А.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо головного спеціаліста відділу обліку, контролю та звітності Кравченко О.О.

Кравченко О.О. – головний спеціаліст відділу обліку, контролю та звітності

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо завідувача відділом ведення Державного реєстру виборців Вовченка Ю.Я.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо головного спеціаліста сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей Трохименко В.В.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодозаступника голови ради з питань діяльності виконавчого органу, начальника управління праці та соціального захисту населення Арсененко Г. І.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо завідувача сектором технічного захисту інформації організаційного відділу Добренка А.М.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо завідувача відділу обліку, контролю та звітності Цехової А.О.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо провідного спеціаліста відділу містобудування та архітектури Смірнова Ю.М.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо головного спеціаліста-землевпорядника відділу містобудування та архітектури Кравцової Л.І.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо головного спеціаліста відділу містобудування та архітектури Максименка О.А.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо завідувача відділом містобудування та архітектури Олефіра Б.М.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо провідного спеціаліста відділу ведення Державного реєстру виборців Погребняка Т.В.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо провідного спеціаліста сектору технічного захисту інформації відділу ведення Державного реєстру виборців Воронянського Р.С.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо завідувача відділом благоустрою Шпіки С.М.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо завідувача сектором з питань опіки та піклування служби у справах дітей Дяченка В.В.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодозаступника начальника управління – начальника бюджетного відділу фінансового управління Царьової В.В.

Інформація про результати перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” щодо начальника фінансового управління Васіної О.В.

Розпорядження про проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади»

Арсененко Галина Іванівна – заступник голови ради з питань діяльності виконавчого органу, начальник управління праці та соціального захисту населення

Васіна Олена Володимирівна – начальник фінансового управління

Царьова Вікторія Вікторівна – заступник начальника управління – начальник бюджетного відділу фінансового управління

Дяченко Володимир Васильович – завідувач сектором з питань опіки та піклування служби у справах дітей

Трохименко Вікторія Володимирівна – головний спеціаліст сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей

Шпіка Сергій Миколайович – завідувач відділом благоустрою

Вовченко Юрій Якович – завідувач відділом ведення Державного реєстру виборців

Воронянський Роман Сергійович – провідний спеціаліст сектору технічного захисту інформації відділу ведення Державного реєстру виборців

Погребняк Тарас Володимирович – провідний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців

Олефір Борис Миколайович – завідувач відділом містобудування та архітектури

Максименко Олександр Анатолійович – головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури

Кравцова Людмила Іванівна – головний спеціаліст-землевпорядник відділу містобудування та архітектури

Смірнов Юрій Михайлович – провідний спеціаліст відділу містобудування та архітектури

Акатова Аліна Григорівна – завідувач юридичним відділом

Цехова Аліна Олександрівна – завідувач відділу обліку, контролю та звітності

Добренко Андрій Миколайович – завідувач сектором технічного захисту інформації організаційного відділу