14 жовтня – День захисників України

13.10.2021

14 жовтня відзначається День захисників і захисниць України. Це свято тих, хто стоїть на захисті інтересів нашої держави, її територіальної цілісності та незалежності, тих, хто несе почесну варту на захисті народу України. Тисячі захисників і захисниць боронять кордони нашої держави, підтримуючи спокій і мир в Україні.

Наша країна пишається своїми захисниками і здійснює усі заходи щодо соціального захисту захисників і захисниць України.

Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Шевченківської районної у м.Полтаві ради тримає на постійному контролі та плідно працює задля забезпечення соціальних гарантій для ветеранів війни, сімей загиблих осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

Напередодні свята Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Шевченківської районної у м.Полтаві ради звертається до усіх захисників і захисниць із словами глибокої вдячності, адже саме вони стоять на захисті кожного громадянина.

Хай береже вас Покрова Богородиці, яка з давніх часів вважалася  оберегом козаків, адже  14 жовтня в Україні відзначається також День Українського козацтва та свято Покрови пресвятої Богородиці.

Нехай із кожним роком у нашій країні примножуються традиції мужності, відданості і готовності служити своєму народові, започатковані у добу Козаччини!

Заступник голови ради з питань
діяльності виконавчого органу   Галина АРСЕНЕНКО