Скажи “НІ!” торгівлі людьми

22.07.2022

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми (30 липня), за ініціативи служби у справах дітей, в рамках проведення інформаційно-просвітницької компанії на території Шевченківського району організовано та проведено ряд заходів:

  • здійснено інформування керівництва загальноосвітніх закладів Шевченківського району про необхідність проведення інформаційно-профілактичних бесід з учнівським та педагогічним колективом на тему протидії торгівлі дітьми;
  • налагоджено тісну співпрацю по даному питанню з управлінням соціального захисту населення, працівниками ювенальної превенції, фахівцями Полтавського міського центру соціальних служб.
  • проведено індивідуальні профілактично-просвітницькі бесіди з дітьми та їх батьками, які знаходяться на обліку служби у справах дітей;
  • 22 липня 2022 року проведено кампанію по розповсюдженю інформаційних буклетів «30 липня Всесвітній день протидії торгівлі людьми» та плакатів «Скажи НІ торгівлі людьми».

Також до заходів були залучені працівники інших відділів та служб виконавчого комітету Шевченківської районної у м. Полтаві ради.

Олена Сироватка – завідувач служби у справах дітей