Тренінг-лекція для батьків дітей з особливими потребами «Цінність й унікальність кожної людини»

26.10.2018

В територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) управління соціального захисту населення виконавчого комітету Шевченківської районної у м. Полтаві ради був проведений тренінг-лекція для осіб з інвалідністю з дитинства та батьків на тему: «Цінність й унікальність кожної людини». Метою тренінгу було формування ціннісного ставлення до осіб з особливими потребами, уміння знаходити спільну мову з ними, і осмислення механізмів діалогічного спілкування та формування вмінь і навичок конструктивної взаємодії у сім’ї, їх комунікабельності та доброзичливості.

В тренінгу прийняли участь 27 осіб з особливими потребами, а також їх батьки. За результатами тренінгу було проведено опитування, в подальшому планується проводити тренінги-лекції, тренінги-семінари.

Бажаючих прийняти участь у тренінгах, та отримувати соціальні послуги. Запрошуємо відвідати відділення соціальної реабілітації (осіб з інвалідністю та осіб з інвалідністю з дитинства) за адресою м. Полтава, вул. Ю.Кондратюка, 7 а тел. 63-53-12, каб. 213.

Заступник голови ради з питань

діяльності виконавчого органу – начальник управління                                                                   Г.І. Арсененко