Відбулися заходи, присвячені Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

07.05.2018

Напередодні Дня  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Шевченківському районі м.Полтави  підготовлено та проведено ряд заходів по привітанню ветеранів та вшануванню пам’яті загиблих у тій страшній війні воїнів.

7 травня 2018 року відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку Стели Героїв. На захід було запрошено ветеранів Другої світової війни, депутатів районної ради, представників громадських організацій, учнівсько-студентську молодь району.

         Також у цей весняний сонячний день у територіальному центрі було  організовано святковий концерт для ветеранів.   На початку заходу до ветеранів зі словами вдячності за ратний подвиг та побажаннями здоров’я і миру звернулися голова Шевченківської районної у м.Полтаві ради Дмитро Задворкін, депутат міської ради Андрій Матковський, голова ради ветеранів Шевченківського району Роман Дибов.

Під час концерту лунали улюблені  пісні минулих років у виконанні артистів ансамблю естрадної пісні під керівництвом Геннадія Рагуліна. По закінченні концертної програми на гостей заходу чекала вже традиційна солдатська каша та фронтові 100 грам.

                                                                Ольга Скороденко