Вшанували пам'ять воїнів-визволителів Полтави

21.09.2017

Сьогодні, напередодні 74-ї річниці вигнання нацистів з міста Полтави та Дня міста відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника воїнам-визволителям Полтави.

Ветерани, голова Шевченківської районної ради Дмитро Задворкін, депутатський корпус району, представники аби вшанувати світлу пам’ять тих, хто не шкодуючи себе звільняв наше місто від нацистів.

74 роки віддаляє нас від тих страшних подій, 74 роки панує мир у нашому місті, силами мешканців Полтави відновлено будівлі та побудовано нові мікрорайони. Наша красуня-Полтава стала ще ошатнішою та гарнішою і здавалося б ніщо не нагадує про ті події, окрім обелісків та пам’ятних знаків з викарбуваними на них іменами героїв. Пам’ятаймо все життя завжди  про їхній подвиг!

Високу ціну заплатив наш народ за право вільно жити на своїй рідній землі, кращі сини та доньки нашої Батьківщини віддали за нашу свободу власне життя та на превеликий жаль жертвують і сьогодні, зі зброєю у руках  захищаючи суверенітет та незалежність нашої країни на сході.

                                                                                                                                                            Ольга Скороденко