Відбувся захід у територіальному центрі з нагоди 28-ї річниці виведення військ з Афганістану

10.02.2017

В Шевченківському районі м. Полтави проживає більше 500 учасників бойових дій в Афганістані та на території інших держав.

09 лютого 2017 р. у територіальному центрі соціального обслуговування управління соціального захисту населення Шевченківської районної у м. Полтаві ради для воїнів-афганців, членів сімей загиблих було проведено захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану.

На заході були присутні голова Шевченківської районної у м. Полтаві ради – Задворкін Дмитро Юрійович, заступник голови ради, начальник управління соціального захисту населення – Арсененко Галина Іванівна, голова громадської організації Учасників бойових дій Шевченківського району міста Полтави, депутат Полтавської міської ради – Корнійчук Володимир Павлович, голова громадської організації «Сімей загиблих учасників бойових дій Полтавщини» – Петренко Іван Михайлович, родини загиблих в Афганістані, воїни-інтернаціоналісти.

Воїнів-інтернаціоналістів нагородили пам’ятними медалями. Для запрошених було проведено концерт за участю студентів музичного училища ім. М.Лисенка, учнів ЗОШ № 19 та хору територіального центру  cоціального обслуговування «Оберіг».

Воїнів-афганців пригощали чаєм з солодощами та фруктами.

Пам’ять загиблих у Афганістані воїнів вшанували хвилиною мовчання.