ПРОЕКТ «ЛЮДСЬКА ГІДНІСТЬ» ЕКСТРЕНА ГРОШОВА ДОПОМОГА ДЛЯ ВИМУШЕНИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

05.05.2022

ПРОГРАМА  «ЛЮДСЬКА ГІДНІСТЬ» ЕКСТРЕНА ГРОШОВА ДОПОМОГА ДЛЯ ВИМУШЕНИХ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ (давність переселення 7 діб)

ХТО? Щоб мати право на участь у програмі, Ви повинні бути вимушено переселені з міст окупації або бойових дій, втратили джерело доходу та Вам потрібна фінансова (грошова) підтримка, щоб задовольнити свої надзвичайні потреби, а також відповідати одному або кількох із наступних критеріїв вразливості:

– люди з інвалідністю

– самотні люди похилого віку (60 років і старше)

– багатодітні сім’ї (3 дитини і більше)

– одинокі батьки/опікуни (проживають разом з дітьми)

– вагітні/годуючи матері (діти до 2 років)

– важкохворі

   
ЩО? Вимушено переміщені особи, евакуйовуються із зон війни, можуть отримати одноразову фінансову (грошову) допомогу для забезпечення базових потреб в надзвичайних ситуаціях.

Член сім’ї може отримати 6660 грн на банківський рахунок (до 4-х на родину). Грошова допомога надається тільки тим хто не отримує грошову допомогу від інших організацій.

   
ДЕ?

 

 

ЯК?

Будь ласка, приходьте до офісу БФ «Карітас Полтава» за адресою

м. Полтава, вул. Пилипа Орлика, 28. Офіс працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, 0501877780, 0501877789

В офісі БФ «Карітас  Полтава» соціальний працівник заповнить анкету на підставі наявних документів і вразливості. Після відбору за критеріями вразливості вимушено переміщена особа в продовж 3-х днів отримає SMS інформування про зарахування до програми грошової екстреної допомоги. Особи, які мають право на допомогу, отримають одну одноразову суму на свій банківський рахунок.

   
ПАМ’ЯТАЙТЕ  

 

 

Будь ласка, принесіть IBAN  своєї банківської картки (довідка з повними  реквізитами Вашої банківського рахунку чи картки), паспорт, довідку про реєстрацією ВПО (із зони воєнних дій), довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (податкового номеру) та документи членів родини до офісу БФ «Карітас Полтава».

 

     
 

КОНТАКТ

БФ «КАРІТАС  ПОЛТАВА»

Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, зв’яжіться з інформаційним центрам Карітас України за телефоном

050-371-09-05; 050-371-09-35 ; 050-371-08-36

Для подання скарг до Карітас України зателефонуйте 0800 406 506, або письмово на електронну скриньку [email protected], або заповнити форму на сайті Карітас України  http://caritas.ua/sos/

 

Обов’язково необхідно пройти попередню реєстрацію за посиланням

Як нас знайти?