6 грудня – День Збройних Сил України!

06.12.2021

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Щиро вітаємо вас з професійним святом ─ Днем Збройних Сил України! Найцінніше в нашому сьогоденні – мир, спокій і стабільність. Саме Збройні Сили України покликані боронити рідну землю та берегти мирне життя народу.

Сучасна українська армія вже стала національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

Вже сім років День Збройних Сил України відзначається в особливих умовах, в яких тисячі солдатів і офіцерів змушені героїчно захищати свою землю зі зброєю в руках.

Бажаємо всім причетним до Збройних Сил України, тим хто боронить незалежність та територіальну цілісність нашої держави, залишатися відданими патріотами, професіоналами військової справи, людьми честі і обов’язку. Нехай  у Вашому житті панує мир та злагода, віра та сила, успіхів Вам та впевненості у своїх силах, нескінченної енергії, мужності та відваги у військовій службі в ім’я єдиної, суверенної та незалежної України. Нехай Ваші сім’ї та близькі люди завжди будуть вашим теплим і надійним тилом.

Саме з нагоди Дня Збройних Сил України, за участю та ініціативи заступника голови ради Костіної Наталії Григорівни спільно з Громадською організацією «Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» було проведено зустрічі з учасниками АТО/ООС, на яких нагородили медалями «Кара прийде з небес» бійців 25 ОПДБР. В ході цих зустрічей воїни поділились своїми спогадами про запеклі бої на фронті та згадали загиблих побратимів.

 

Також, сьогодні, з метою гідного вшанування загиблих військовослужбовців Збройних Сил  України, учасників АТО/ООС, за участю керівництва районної ради було організовано та проведено покладання квітів на центральному міському цвинтарі.