Шановні мешканці та гості Шевченківського району м.Полтави!

20.08.2021

Шановні мешканці та гості Шевченківського району м.Полтави!

Шевченківська районна у м.Полтаві рада та її виконавчий комітет щиро вітають вас з Днем Державного Прапору та 30-ю річницею Незалежності України!

Прапор нашої країни є символом свободи та незалежності, слави і відродження. Його необхідно берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Саме Прапор є тим джерелом натхнення, що додає сил, коли народом утверджується віковічна ідея про державність і самостійність. Тож нехай наш синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серця українців гордість та спонукає на нові звитяги заради Батьківщини.

День Незалежності України – це свято особливе для кожного українця. Це не просто День народження нашої держави. Це свято пам’яті про покоління наших предків, які творили націю і боролися за державність.

Роки незалежності нашої країни стали для всіх нас випробуванням на зрілість, толерантність та патріотизм. Проте вони показали, що Україна зі своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою та працьовитими людьми відбулася як суверенна держава, яка здатна втілювати в життя демократичні цінності та захищати свободу. Нам по праву є чим пишатись!

Тому завдання українців – зробити все, аби сприяти тому, щоб незалежність нашої країни наповнилася справжнім змістом, докласти до цього максимум зусиль. Від кожного з нас великою мірою залежить, якою бути нашій державі в майбутньому, як житимуть у ній наші нащадки.

Тож, у ці святкові дні, бажаємо всім національної єдності, миру та злагоди кожній українській родині, міцного здоров’я, добробуту, сил і наснаги в усіх справах та починаннях заради процвітання нашої незалежної України!

Разом з тим, звертаємось до керівників підприємств, установ, організацій Шевченківського району м.Полтави з пропозицією забезпечити в ці святкові дні встановлення (вивішування) на фасадах адміністративних будівель Державних Прапорів України.

Шевченківська районна у м.Полтаві рада та її виконавчий комітет.