Знесення незаконно встановленого гаража

23.04.2021

23 квітня за ініціативою Шевченківського райвиконкому Інспекцією по контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Полтави проведено демонтаж металевого гаража в дворовому просторі житлового будинку по бульв. Юрія Побєдоносцева, 4 у м. Полтава.

До Шевченківської районної ради надійшла інформація про встановлення нового металевого гаража поблизу житлового будинку за цією адресою. Відділом містобудування та архітектури Шевченківського райвиконкому було проведено роботу щодо виявлення особи та правових підстав його розміщення. За результатом якої з’ясовано, що гараж встановлений без відповідних дозвільних документів. Після чого виконком направив до інспекції подання щодо знесення незаконно встановленого металевого гаража.

Під час особистої зустрічі власник гаража запевнив працівників інспекції про добровільний демонтаж гаража у встановлений термін. Враховуючи, що цього не сталося, Інспекція по контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Полтави спільно з Шевченківським райвиконкомом та іншими комунальними службами міста здійснила примусовий демонтаж незаконно встановленого металевого гаража.

Демонтований гараж буде зберігатись. Власник може забрати його після сплати штрафів за порушення правил благоустрою та плати за зберігання майна.