До уваги голів житлово-будівельних кооперативів та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків!

22.02.2019

Рішенням п’ятдесят першої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 15.09.2015 року затверджено Програму часткового відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами на заходи з підвищення енергоефективності у м. Полтава на 2015-2020 роки.

Відповідно до розділу 3 Порядку часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими в кредитно-фінансових установах вказаної Програми, з міського бюджету надається відшкодування відсоткової ставки у розмірі до 15 % річних за надані фінансово-кредитними установами кредити, видані відповідно до механізму державної підтримки на заходи з підвищення енергоефективності.

Відбір учасників на часткове відшкодування відсоткових ставок за залученими в кредитно-фінансових установах кредитами, проводиться Постійною комісією з питань містобудування, архітектури, розвитку міського господарства, транспорту, розвитку підприємницької діяльності, розвитку міста, інвестицій, туризму. За результатами відбору Комісія визначає перелік позичальників на часткове відшкодування відсоткових ставок та розмір відшкодування з міського бюджету, за залученими в кредитно-фінансових установах кредитами.

Згідно умов вказаної Програми, одержувачами відшкодування частини відсоткової ставки за кредитом є об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельні кооперативи.

Для прийняття участі у Програмі часткового відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами на заходи з підвищення енергоефективності у м. Полтава на 2015-2020 роки, позичальник (ОСББ,ЖБК) який уклав договір в рамках реалізації Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2020 роки та хоче отримати відшкодування частини відсоткових ставок за залученими кредитами з міського бюджету, надає управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради (м. Полтава, вул. Стрітенська,19, тел. 52-07-09) наступні документи:

1) заяву, в якій зазначається:

– повне найменування юридичної особи – позичальника;

– ідентифікаційний код юридичної особи – позичальника (код згідно з ЄДРПОУ); 

–  місцезнаходження юридичної особи – позичальника;

– адреса будинку, в якому впроваджуються заходи;

– відомості щодо енергоефективних заходів;

2) копію свідоцтва про державну реєстрацію, а у разі, якщо воно не видавалося, – копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

3) копію кредитного договору, завірену печаткою уповноваженої фінасово-кредитної установи;

4) документи, що підтверджують цільове використання наданих кредитних коштів (документи, які підтверджують вартість придбаного енергоефективного обладнання та/або матеріалів, відповідних робіт з їх впровадження, акти виконаних робіт та/або інші документи, що підтверджують факт впровадження енергоефективного обладнання та/або матеріалів);

5) графік погашення кредиту.

Шевченківський райвиконком