Шевченківська районна організація ветеранів війни та праці відзначила своє 30-ти річчя.

28.09.2017

27 вересня 2017р. в приміщенні Шевченківського райвиконкому відбулися урочисті збори Шевченківської районної організації ветеранів війни і праці з нагоди 30-ти річчя заснування.

На збори були запрошені ветерани війни та праці – почесні члени організації, очільники  ветеранських організацій міста та області. Також серед почесних гостей, що були запрошені, був і голова Шевченківської районної у м.Полтаві ради Дмитро Задворкін.  Голова ради привітав присутніх з їх святом, побажав здоров’я і якомога довше залишатися у ветеранському строю та завірив ветеранів, що районна влада і надалі  не стоятиме осторонь їхніх проблем. Найактивніших членів Дмитро Задворкін нагородив Почесними грамотами Шевченківської районної у м.Полтаві ради.

У свою чергу, голова ветеранської організації Роман Дибов подякував голову ради Дмитра Задворкіна  за всебічну підтримку ветеранів війни та праці, за організацію покладань квітів до пам’ятних знаків і зустрічей бойових побратимів та інших заходів, які періодично відбуваються в районі з нагоди Дня вигнання нацистів з міста Полтави та дня Перемоги.

       Ольга Скороденко