Проведено навчання

28.09.2017
27 вересня відбулися навчання для працівників відділів,служб і управлінь виконавчого комітету Шевченківської районної у м.Полтаві ради.
         У ході навчань завідувачкою юридичного відділу Акатовою А.Г. працівникам структурних підрозділів райвиконкому було роз’яснено ст..25-26 Закону України «Про відпустки», в яких йдеться про види відпусток та кількість днів, на які може претендувати працівник у тому чи іншому випадку. Особливу увагу Акатова А.Г. приділила роз’ясненню про правильність оформлення різних видів відпусток.

         Також цього дня відбулося навчання на тему: «Методичні роз’яснення щодо розробки інструкцій з охорони праці», яке провів  завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій відділу організації робіт з утримання територій виконавчого комітету  Шевченківської районної у м. Полтаві ради Лісовий В.Я. Під час навчання керівникам структурних підрозділів було роз’яснено основні аспекти охорони праці на робочих місцях та надано перелік інструкцій з охорони праці, які необхідно розробити або оновити у виконавчому комітеті Шевченківської районної у м.Полтаві ради.

Ольга Скороденко