Відбулися заходи, присвячені Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

04.05.2017

Напередодні Дня  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Шевченківському районі м.Полтави  підготовлено та проведено ряд заходів по привітанню ветеранів та вшануванню пам’яті загиблих у тій страшній війні воїнів.

4 травня 2017року відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку Стели Героїв. На захід було запрошено ветеранів Другої світової війни, депутатів районної ради, представників громадських організацій, учнівсько-студентську молодь району.

Також у цей весняний сонячний день у територіальному центрі було  організовано концерт для ветеранів.   На початку заходу до ветеранів зі словами вдячності за ратний подвиг та побажаннями здоров’я і миру звернувся голова Шевченківської районної у м.Полтаві ради Дмитро Задворкін.

Під час концерту лунали улюблені  пісні минулих років у виконанні Ігоря Години, Лідії Кретової, Наталії Іванченко, а запальний танок подарували глядачам юні учасники танцювальної студії «Ремікс» під керівництвом Олени Чепурної. По закінченні концертної програми на гостей заходу чекала вже традиційна солдатська каша та фронтові 100 грам.

 

Ольга Скороденко