Відбулося засідання адміністративної комісії

01.03.2016

IMG_3379

29 лютого 2016 р. у виконавчому комітеті Октябрської районної у м.Полтаві ради відбулося позачергове засідання адміністративної комісії. На засіданні було розглянуто 20 протоколів про адміністративні правопорушення. За результатами розгляду було винесено наступні постанови:
– про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу за порушення ст.152 КУпАП – 2 постанови (на загальну суму 1800грн);
– про закриття справи про адміністративне правопорушення на підставі п.7 ст.247 КУпАП за порушення ст.152 КУпАП – 3 постанови;
– про закриття справи про адміністративне правопорушення на підставі п.1 ст.247 КУпАП за порушення ст..152 КУпАП – 1 постанова.
У 12 протоколах відсутня інформація про належне сповіщення осіб, які беруть участь у розгляді справи, про час і місце її розгляду. З цього приводу членами комісії було прийнято рішення повторно запросити осіб, на яких було складено адміністративні протоколи. Два протоколи вирішили повернути на доопрацювання до Інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста виконавчого комітету Полтавської міської ради для встановлення фактичного місця проживання порушників.

Ольга Скороденко