Благоустрій району – пріоритений напрямок роботи райвиконкому

11.01.2016

Цьогорічна зима щедра на сніг та заметілі. Ще перед новим роком вона гарно вкрила наше місто пухнастим сніжком. І хоча для малечі, що перебуває на канікулах, сніг – це можливість пограти у зимові ігри, то для дорослих – проблема дістатися на роботу чи в гості.

IMG_3268
Тож, не гаячи часу і не зважаючи на вихідні, 10 працівників, що працюють в Октябрському райвиконкомі за цивільно-правовими угодами, починаючи з 1.01.2016р. і по сьогодні включно в черговому режимі, відповідно до розпорядження голови Октябрської районної у м.Полтаві ради, спільно з комунальними підприємствами міста та під керівництвом відділу благоустрою Октябрського райвиконкому прибирали проїжджу частину нашого міста від наслідків снігопаду. Також працівники групи «Благоустрій» розчистили від снігових заметів вулиці нашого району та зупинки громадського транспорту, зокрема по вул. Фрунзе, Степового Фронту, Калініна, Великотирнівська, 23 вересня.

IMG_3271
Варто зазначити, що робота по ліквідації наслідків снігопаду ведеться в Октябрському районі регулярно з року в рік. Постійно зупинки громадського транспорту та пішохідні тротуари посипаються піщано-сольовою сумішшю.
І взагалі робота по приведенню вулиць нашого міста у належний санітарний стан триває постійно незалежно від пори року. Відповідно до пори року група «Благоустрій» виконує певні завдання по наведенню чистоти в районі, адже Октябрський район – це район, у якому хочеться жити!

Ольга Скороденко